وکیل مهاجرت استرالیا، مهاجرت به استرالیا – موسسه دکتر دانی و وکلا

Pet and immigration to Australia DDA

نحوه انتقال حیوان خانگی‌ به استرالیا

یکی از سوالاتی که اغلب برای افراد به هنگام مهاجرت پیش می‌آید در خصوص انتقال حیوانات خانگی به کشور مقصدشان است؛ اما بردن حیوان خانگی به استرالیا چگونه برای افراد امکان‌ پذیر است؟ استرالیا به دلیل موقعیت خاص خود، یکی از سخت‌ترین شرایط را جهت واردات حیوانات خانگی دارد. به همین سبب، باید خاطرنشان کرد که ورود حیوان خانگی شما به این کشور همراه با آزمایشات مختلف و قرنطینه همراه است که ممکن است بیش از چند ماه طول بکشد

از آن جایی که یکی از عوامل مهم سلامت حیوان خانگی، مرتبط با بیماری هاری است؛ استرالیا در این زمینه کشورها را به سه گروه تقسیم کرده است:

شرایط ورود حیوان خانگی‌ به استرالیا

مراحل و شرایط مهم جهت ورود حیوان خانگی به استرالیا عبارتند از:

الزامیست تا حیوانات خانگی یک میکروچیپ قابل شناسایی توسط اسکنر داشته باشند تا هنگام ورود به خاک هر کشوری قابل شناسایی باشد و احراز هویت به درستی صورت بگیرد. میکروچیپ یا ریزتراشه، یک قطعه ساده و کوچک است که در هر نوبت ویزیت دامپزشکی باید اسکن شده و شماره آن در تمامی اسناد ثبت شود.

واکسیناسیون هاری برای حیوانات خانگی ساکن و ورود به کشورهای گروه 1 و 2 الزامی نیست؛ اما برای حیوانات خانگی که از تمام کشورهای دیگر وارد استرالیا می شوند نیاز است.

اگر حیوان خانگی شما در حال حاضر برای هاری واکسینه نشده و یا واکسن قبلی آن منقضی شده باشد؛ الزامیست تا حداقل 30 روز پیش از آزمایش تیتر هاری برای هاری واکسینه شود. حتما توجه داشته باشید که حیوان در زمان اولین نوبت دریافت این واکسیناسیون، حداقل باید 3 ماهه باشد. همچنین، گفتنی است که استرالیا واکسیناسیون هاری با اعتبار سه ساله را در صورت احراز شرایط می‌پذیرد.

بازه زمانی انجام: 210 روز پیش از ورود به استرالیا و 30 روز پیش از آزمایش تیتر هاری

توجه داشته باشید که می توان آزمایش تیتر 180 روزه را در کشور مبدا انجام داد به شرطی که نمونه خون به آزمایشگاه تایید شده در چین، فرانسه، کره، بریتانیا یا آفریقای جنوبی برای بررسی ارسال شود.

برای دور نهایی آزمایش، 4 تا 6 هفته قبل از حمل و نقل، حیوان خانگی باید به کشور مورد تایید (اصطلاحا کشور ثالث) منتقل شده؛ مدتی را در قرنطینه بگذراند و از آن‌جا وارد استرالیا شود.

در نظر داشته باشید که نتیجه آزمایش تیتر هاری، دو سال اعتبار دارد.

بازه زمانی انجام: 2 تا 4 هفته پس از واکسیناسیون هاری و 170 روز پیش از انتقال حیوان خانگی به استرالیا

این مجوز 12 ماه اعتبار داشته و نتایج کلیه آزمایشات حیوان خانگی در این مجوز ثبت می‌گردد.

بازه زمانی انجام: پس از انجام آزمایش اولیه تیتر هاری و حداکثر 42 روز پیش از ورود

 این گواهی نشان‌دهنده این است که حیوان خانگی شما به خوبی معاینه شده و از نظر بالینی سالم است و عاری از هرگونه انگل‌های خارجی بیماری‌زا می‌باشد.

بازه زمانی انجام: حداقل 10 روز پیش از ورود به استرالیا

پیش از ورود حیوان خانگی شما به استرالیا، نیاز است که دو بار برای درمان انگل‌های داخلی تحت درمان قرار گیرد. دو درمان انگل‌های خارجی باید با فاصله 14 روز انجام شود و درمان دوم در عرض 5 روز پس از حمل و نقل.

بازه زمانی انجام: حداقل 5 روز پیش از ورود به استرالیا و 21 روز پیش از نمونه گیری خون

طبق راهنمای اداره کشاورزی و منابع آب کشور استرالیا، حیوان خانگی شما باید 45 روز را در کشور مورد تایید در قرنطینه بگذراند و از آن کشور مورد تایید (ثالث) وارد استرالیا شود.

شرکت‌هایی وجود دارند که می توانند در زمینه نقل و انتقال حیوان خانگی‌تان به شما کنند. از آن‌جایی که بسیاری از ایرانیان کشور دبی را برای این جابجایی انتخاب می‌کنند؛ شرکت DKC امارات می‌تواند یکی از انتخاب‌های موثر باشد.

همه حیوانات خانگی که وارد استرالیا می‌شوند به جز آن‌هایی که از نیوزلند یا جزیره نورفولک می‌آیند؛ مشمول 10 روز قرنطینه در مرکزMickleham Quarantine Facility  در نزدیکی فرودگاه ملبورن می باشند. توصیه می‌شود به محض دریافت مجوز ورود حیوان خانگی خود، برای رزرو محل قرنطینه هماهنگی‌های لازم را با بخش فرودگاه ملبورن انجام دهید.

نکته: صاحبان حیوانات خانگی باید از واردات حیوان خود به استرالیا در طی ماه‌های دسامبر تا فوریه خودداری نمایند زیرا در این مدت ممکن است دما در انبار بار جهت پرواز حیوان خانگی شما بسیار بالا و مشکل‌ساز باشد.

در صورت عدم رعایت شرایط اخذ مجوز ورود به استرالیا، ممکن است ورود حیوان شما منجر به شرایط زیر شود:

چجوری حیوان خانگیم رو به استرالیا ببرم ؟

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید