وکیل مهاجرت استرالیا، مهاجرت به استرالیا – موسسه دکتر دانی و وکلا

محدودیت های اسپانسر در ویزای پارتنر

ویزای ازدواج استرالیا که شامل ساب کلاس 309 و 820 می شود، یک ویزای موقت می باشد و به فرد متقاضی این امکان را می دهد که پس از گذراندن دو سال از زمان اقدام برای ویزا و در صورت دارا بودن شرایط لازم، بتواند جهت دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

11 2

یکی از شروط مهم برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا اینست که فرد متقاضی باید از طرف همسر مقیم دائم و یا شهروند استرالیا حمایت شده باشد.

محدودیت های اسپانسر برای ویزای پارتنر

در صورت وجود یکی از این دو محدویت، اسپانسر اجازه ندارد حامی شخص دیگری برای ویزای ازدواج و یا نامزدی شود:

محدودیت اول:

  • قبلا ۲ باراسپانسر شده باشد.

نکته : در خصوص این دوسال، این نکته قابل توجه است که در طی شرایطی خاص این مساله قابل استثنی می باشد.

محدویت دوم:

  • در ۵ سال گذشته یک بار اسپانسر، حامی فرد دیگری برای ویزای ازدواج و یا نامزدی شده باشد.

نکته: محاسبه ۵ سال از روزی شروع می شود که درخواست ویزای اول ثبت، تا زمانی که اسپانسرشیپ درخواست دوم مورد تصمیم گیری توسط اداره مهاجرت قرار می گیرد.

به عنوان مثال: علی و مریم بعد از ازدواج، در تاریخ ۱/۱ /۱۳۹۰ درخواست ویزای خود را ثبت می کنند و ویزای مریم صادر ولی به دلایلی از هم جدا می شوند. علی با شخص دیگری بعدا ازدواج و بعد از ۴ سال و ۶ ماه از زمان ثبت ویزای قبلی (ازدواج اول)، درخواست دوم را ثبت می کند.

بر فرض که تصمیم قبول یا رد شدن ویزا حدود ۷ ماه طول بکشد، در زمان تصمیم گیری برای ویزا در تاریخ ۱/۱/۱۳۹۵ چون از ۵ سال، یکماه عبور کرده، مشکلی برای اسپانسرشیپ به وجود نخواهد آمد.

نکته مهم در خصوص هر دو محدودیت:

اگر اسپانسر قبل از تایید اسپانسرشیپ و صدور ویزا، از اسپانسری انصراف دهد، این درخواست جزو ۲ سهمیه و محدویت ۵ سال حساب نخواهد شد.

امتیاز دهید