دفتر استرالیا

۰۰۶۱۷۳۲۱۸۱۲۴۵

دفتر ایران

۰۰۹۸۲۱۸۸۸۸۶۳۴۴

Instagram

Telegram

پنل موکلین

منو

ویزای توریستی استرالیا ساب‌کلاس 600

افرادی که قصد دیدار با اقوام و دوستان‌شان را دارند ، و یا قصد شرکت در سمینارها و رویدادهای مختلف از جمله مسابقات ورزشی، رخدادهای تجاری و گردش در استرالیا باید از طریق ویزای توریستی استرالیا به صورت موقت ساب‌کلاس 600 اقدام کنند .

اداره مهاجرت استرالیا ویزای توریستی را در ۴ قسمت طبقه بندی کرده است :

۱- ویزای توریستی و گردشگری که شامل افراد می سود که برای گذراندن تعطیلات و تفریح یا دیدار از خانواده و دوستان قصد مسافرت به استرالیا را دارند .

۲- بازدید‌کننده تجاری که تعریف شده برای افرادی است که به علل تجاری و بازرگانی از جمله بازدید کوتاهی از یک کسب و کار، انجام مذاکره تجاری یا شرکت در کنفرانس قصد ورود به استرالیا را دارند.

۳- در ویزای حمایت خانواده ، فردی که شهروند استرالیا هست می بایست اسپانسر رسمی اعضای خانواده خود که قصد سفر به استرالیا را دارند بشود . فرد اسپانسر باید مدارک مالی و مالیاتی معتبر به اداره مهاجرت استرالیا ارائه دهد ، و همچنین در مواردی اداره مهاجرت داشتن ضمانت نامه بانکی تا مبلغ ۱۰ هزار دلار استرالیا را از فرد اسپانسر درخواست می کند .

۴- ویزای توریستی برای شهروندان کشور چین که شرایط خاصی دارند صادر می شود .

مدارک مورد نیاز جهت اقدام برای ویزای توریستی به شرح زیر می باشد :

 مدارک شناسایی :

  • کپی از تمام صفحات پاسپورت متقاضی با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا
  • یک قطعه عکس ۵/۴* ۵/۳ (در نظر داشته باشید که عکس باید کمتر از ۶ ماه گذشته و با پشت زمینه سفید باشد)
  • مدارک شناسایی با ترجمه رسمی ناتی از متقاضی و همراهان (در صورت تغییر نام، متقاضی باید سند رسمی مدارک تغییر نام خود را پیوست نماید.)
  • در صورتی که متقاضی به خدمت سربازی اعزام شده باشد می بایست مدارک رسمی خدمات خود وکارت پایان خدمت را پیوست نماید.

مدارک مالی و شغلی:

  • مدارک بانکی مبنی بر داشتن مبالغ کافی برای هزینه های سفر شامل پرینت حساب بانک، فیش حقوقی و مدارک مالیاتی.
  • ارایه دعوتنامه در صورت بازدید از اقوام یا دوستان.
  • در صورتی که فردی در استرالیا هزینه سفر شما را پرداخت می کند می بایست علاوه بر فرم هتی اسپانسرشیپ ، مدارک بانکی مبنی بر در اختیار داشتن مبالغ کافی برای اسپانسر کردن متقاضی را ارسال نماید.
  • ارایه رزرو هتل و بلیط
  • نامه اشتغال به کار، نامه مرخصی از محل کار
  • نامه اشتغال به تحصیل
  • مدارک مرتبط با اعضای درجه یک خانواده در ایران
  • اسناد ملکی