وکیل مهاجرت استرالیا، مهاجرت به استرالیا – موسسه دکتر دانی و وکلا

[vc_row triangle_shape=”no” css=”.vc_custom_1551091605393{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

اقتصاد استرالیا

اقتصاد استرالیا۲۷ سال متوالی است که بدون ثبت هیچ نزول و رکود اقتصادی پیش رفته است  و در شاخص آزادی های اقتصادی رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده است. رشد اقتصاد جهانی به ویژه در محدوده استرالیا باعث بالارفتن درآمد ملی شده است . در این حین افزایش صادرات کالا و هزینه های دولت تضمین کننده ادامه روند رشد اقتصادی در استرالیا می باشد.

روند رشد اقتصادی این کشور به صورت مشخص در افزایش نرخ اشتغال در آن دیده می شود. بازار کار استرالیا به طور مداوم در حال افزایش تعداد موقعیت های شغلی است تا بتواند در برگیرنده جمعیت جویای کار شود. از این رو نرخ مشارکت به بالاترین حد خود رسیده و این امر منجر به پایین آمدی نرخ بیکاری در این کشور شده است. لازم به ذکر است که قوی ترین بخش دستاوردهای شغلی در قسمت خدمات بازرگانی و خدمات خانگی می باشد.

اقتصاد استرالیا ، اقتصادی توسعه یافته و متکی بر بازرگانی و کشاورزی می باشد . از سال ۲۰۱۵ کشور استرالیا عمده ترین تولید کننده و صادر کننده کشاورزی با بیش از ۳۲۵۳۰۰ کارگر در زمینه کشاورزی، جنگل داری و ماهیگیری می باشد. ۱۲ درصد از تولید ناخالص داخلی استرالیا مربوط بخش کشاورزی و بخش های مرتبط با کشاورزی است. استرالیا انواع مختلفی از محصولات اولیه را برای صادرات و مصرف داخلی تولید می کند. محصولات اصلی که در سال های متمادی بیشتر سهم اقتصادی را داشته اند نیشکر ، پنبه ، غلات ، گوشت بوده است.

در مبحث اقتصاد نرخ تورم یکی از گزینه های اصلی می باشد. در استرالیا نرخ تورم به صورت میانگین بین ۲ تا ۳ درصد می باشد. نرخ تورم در استرالیا توسط شاخص قیمت مصرف کننده و تغییر درصد در قیمت سبد کالا و خدمات مصرف شده توسط خانوارها اندازه گیری می شود.

اقتصاد قوی و پیشرفته استرالیا باعث شده است که طبق گزارش مجله اکونومیست در رتبه بندی قابل سکونت ترین شهر در سال ۲۰۱۸ ، ملبورن در رتبه دوم ، سیدنی در رتبه پنجم و شهر ادلاید در رتبه دهم  قرار بگیرند.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

امتیاز دهید