دفتر استرالیا

۰۰۶۱۷۳۲۱۸۱۲۴۵

دفتر ایران

۰۰۹۸۲۱۸۸۸۸۶۳۴۴

Instagram

Telegram

پنل موکلین

منو

ویزای ازدواج استرالیا، ویزای همسر استرالیا، ویزای نامزدی استرالیا

به طور کلی ویزای همسر به سه گروه تقسیم می شود :

۱- ویزای ۸۲۰ ( اقامت موقت استرالیا ) و ویزای ۸۰۱ ( اقامت دائم استرالیا ) :

در واقع ویزای ۸۰۱ ، مکمل ویزای ۸۲۰ است که متقاضی پس از دو سال اقامت موقت در استرالیا می تواند برای این ویزا و اقامت دائم استرالیا اقدام کند .

چه کسانی می توانند برای ویزای ۸۲۰ اقدام کنند ؟

ویزای همسر این امکان رو بوجود می آورد که  زوج های متاهل و واقعی جهت اقامت دائم در استرالیا اقدام کنند . فرد که متقاضی با اون ازدواج خواهد کرد باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد و شهروند استرالیا یا دارای ویزای دائم استرالیا و یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا ) باشد .

ویزای ۸۲۰ شامل مزایایی برای فرد متقاضی در زمان اقامت دوساله در استرالیا می باشد :

  • تا زمان تصویب در مورد ویزای ازدواج ، فرد اجازه زندگی و کار در استرالیا را دارد.
  • امکان تحصیل برای فرد متقاضی در استرالیا وجود دارد .
  • استفاده از بیمه خدمات درمانی دولتی امکان پذیر است.

متقاضی بعد از درخواست ویزای ۸۰۱ ، در زمان اقامت دائم خود در استرالیا از  امتیازات زیر برخوردار می شود :

  • اقامت دائم در استرالیا
  • مجاز به انجام کار تمام وقت
  • با بودجه دولتی امکان تحصیل در استرالیا را دارا می شود
  • فرد متقاضی واجد شرایط برای اسپانسر شدن اقوام درجه یک خود می باشد
  • از بیمه خدمات درمانی دولتی بهره مند می شود .
  • بعد از چهارسال اقامت ، امکان درخواست جهت شهروند شدن استرالیا را دارد .

 

۲- ویزای ۳۰۹ ( اقامت موقت استرالیا ) و ویزای ۱۰۰ (اقامت دائم استرالیا )

زمانی که متقاضی ویزای همسر در خارج از استرالیا حضور داشته باشد باید از طریق ویزای ۳۰۹ جهت درخواست اقامت موقت استرالیا اقدام کند . البته در زمان درخواست اخذ ویزای ۱۰۰ (اقامت دائم استرالیا ) فرد متقاضی داخل یا خارج از استرالیا باشد .

فرد متقاضی برای ویزای ۳۰۹ و ویزای ۱۰۰ از مزایا و امتیازات مشابه ای که برای ویزای ۸۲۰ و ۸۰۱ وجود دارد بهره مند می شوند .

 

۳- ویزای ۳۰۰ یا ویزای نامزدی

براي افرادي است که با يک شهروند يا مقيم کشور استرالیا نامزد بوده و در آينده قصد ازدواج با او را دارد .

مهمترین شرط جهت درخواست ویزای ۳۰۰ ازدواج فرد منقاضی ویزا با فرد اسپانسر کننده در مدت زمان ۹ ماه بعد از درخواست ویزا می باشد . در مدت ۹ ماه فرد اسپانسر باید به صورت کتبی تعهد کند که نیازهای اولیه فرد متقاضی از جمله محل اقامت و نیازهای مالی را تامین می کند . همچنین فرد اسپانسر کننده  باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد و شهروند استرالیا یا دارای ویزای دائم استرالیا و یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا ) باشد .

  • ویزای دائم استرالیا باشند.
  • فرد متقاضی باید واجد شرایط سلامت جسمانی و روانی باشد.
  • اعضای خانواده از جمله همسر و فرزندان وابسته نیز در این ویزا قرار می‌گیرند.
  • نیازی به اثبات تکمن مالی نیست.

با توجه به حساسیت قوانین اداره مهاجرت استرالیا به ویزاهای همسر و ویزای نامزدی ، داشتن وکیل مهاجرت استرالیا ی مجرب شرایط اخذ ویزا برای فرد متقاضی را  هموارتر خواهد کرد .

 

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم ساب‌کلاس 103 :

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم ساب‌کلاس 103 یک ویزای اقامت دائم استرالیا می‌باشد. این ویزا به دلیل هزینه‌ی کم، مورد نظر بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا است. در سالیان اخیر به دلیل افزایش میانگین سنی افراد حاضر در استرالیا و حجم بالای درخواست برای این ویزا، دولت محدودیت‌هایی را برای آن اعمال نموده است؛ به طوری که گاها روند رسیدگی به درخواست‌ها تا 30سال به طول می‌انجامد. از جمله شرایط این ویزا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدت زمان بسیار طولانی جهت بررسی پرونده (تا 30سال)
  • هزینه‌ی کمتر نسبت به انواع دیگر ویزای والدین
  • نداشتن محدودیت سنی
  • امکان ثبت درخواست از داخل یا خارج استرالیا
  • اطمینان از ادامه‌دار بودن اسپانسری برای 2 سال

 

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم و با شرط سنی ساب‌کلاس 804 :

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم و با شرط سنی ساب‌کلاس 804 در اغلب شرایط با ویزای 103 یکسان است. به غیر از مواردی جزئی، مهم‌ترین تفاوت آن دارا بودن شرط سنی می‌باشد.. در این ویزا متقاضی می‌بایست به سن بازنشستگی استرالیا (65 تا 67) سال رسیده باشد.

 

ویزای والدین استرالیا به صورت موقت ساب‌کلاس 173 :

با توجه به زمان‌بر بودن ویزای والدین استرالیا ساب‌کلاس‌های 103 و 804، این روزها مورد استقبال‌ترین ویزای والدین استرالیا ویزاهای Contributory هستند. این ویزاها به لحاظ مدت زمان رسیدگی به درخواست، بسیار سریع‌تر بوده و در عوض هزینه‌ی بیشتری دارند. ویزای والدین استرالیا به صورت موقت ساب‌کلاس 173 همانطور که اسمش مشخص است یک ویزای اقامت موقت است که با استفاده از آن فرد مهاجر می‌تواند به مدت دو سال در استرالیا زندگی کند. متقاضی میایست در این مدت برای دریافت ویزای اقامت دائم اقدام نماید. از جمله شرایط این ویزا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدت زمان مناسب جهت بررسی پرونده (حدود 16-20 ماه)
  • هزینه‌ی بیشتر نسبت به انواع دیگر ویزای والدین
  • نداشتن محدودیت سنی
  • مدت اقامت موقت 2 ساله
  • امکان ثبت درخواست از داخل یا خارج استرالیا
  • عدم نیاز به تضمین ادا‌مه‌دار بودن اسپانسری

 

ویزای والدین استرالیا به صورت موقت و با شرط سنی ساب‌کلاس 884 :

ویزای والدین استرالیا به صورت موقت و با شرط سنی ساب‌کلاس 884 در اغلب شرایط با ویزای 173 یکسان است. به غیر از مواردی جزئی، مهم‌ترین تفاوت آن دارا بودن شرط سنی می‌باشد.. در این ویزا متقاضی می‌بایست به سن بازنشستگی استرالیا (65 تا 67) سال رسیده باشد.

 

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم ساب‌کلاس 143 :

با توجه به زمان‌بر بودن ویزای والدین استرالیا ساب‌کلاس‌های 103 و 804، این روزها مورد استقبال‌ترین ویزای والدین استرالیا ویزاهای Contributory هستند. این ویزاها به لحاظ مدت زمان رسیدگی به درخواست، بسیار سریع‌تر بوده و در عوض هزینه‌ی بیشتری دارند. ویزای والدین استرالیا به صورت دائم ساب‌کلاس 143 همانطور که اسمش مشخص است یک ویزای اقامت دائم است که با استفاده از آن، فرد مهاجر می‌تواند به مدت نامحدود و به طور دائمی در استرالیا زندگی کند. متقاضیان این ویزا یا از ابتدا و مستقیما درخواست خود را برای اخذ این ویزا ارسال می‌کنند و هزینه‌ی آن را پرداخت می‌کنند، یا ابتدا ویزای 173 را دریافت و سپس در حین اقامت موقت، با پرداخت باقی‌مانده‌ی هزینه برای این ویزا اقدام می‌نمایند. از جمله شرایط این ویزا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدت زمان مناسب جهت بررسی پرونده (حدود 20-26 ماه)
  • هزینه‌ی بیشتر نسبت به انواع دیگر ویزای والدین
  • نداشتن محدودیت سنی
  • مدت اقامت موقت 2 ساله
  • امکان ثبت درخواست از داخل یا خارج استرالیا
  • اطمینان از ادامه‌دار بودن اسپانسری برای 10 سال

 

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم و با شرط سنی ساب‌کلاس 864 :

ویزای والدین استرالیا به صورت دائم و با شرط سنی ساب‌کلاس 864  در اغلب شرایط با ویزای 143 یکسان است. به غیر از مواردی جزئی، مهم‌ترین تفاوت آن دارا بودن شرط سنی می‌باشد.. در این ویزا متقاضی می‌بایست به سن بازنشستگی استرالیا (65 تا 67) سال رسیده باشد.

ارزیابی رایگان