دفتر استرالیا

۰۰۶۱۷۳۲۱۸۱۲۴۵

دفتر ایران

۰۰۹۸۲۱۸۸۸۸۶۳۴۴

Instagram

Telegram

پنل موکلین

منو

ویزای فارغ‌التحصیلی استرالیا ساب‌کلاس 485

تحصیل در استرالیا این امکان را برای فارغ التحصیلان فراهم می‌کند که بعد از اتمام دوره تحصیلی برای ادامه‌ی اقامت از طریق ویزای فارغ‌التحصیلی استرالیا به صورت موقت ساب‌کلاس ۴۸۵ اقدام کنند .

این ویزا به فرد متقاضی اجازه می دهد تا به صورت موقت بین ۱۸ ماه تا ۴ سال در استرالیا زندگی نموده ، کار کرده و شرایط خود را جهت اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا فراهم نماید.

این ویزای استرالیا در دو حالت ارائه می شود :

۱-  برای فارغ التحصیلان از دانشگاه های استرالیا ؛ در این حالت به دانشجویان بین المللی که دوره تحصیلی خود را به پایان رسانده اند و رشته تحصیلی آنها در لیست مشاغل MLTSSL وجود دارد ۱۸ ماه ویزای موقت استرالیا داده می شود .

۲- ویزای کار پس از تحصیل ؛ این ویزا صرف نظر از رشته ی تحصیلی ، به فارغ التحصیلان دوره های تحصیلات تکمیلی که دارای مدرک از یکی از مراکز آموزشی استرالیا هستند تعلق می گیرد . همچنین این درخواست این ویزا تنها برای کسانی اعتبار دارد که اولین ویزای تحصیلی خود را بعد از سال ۲۰۱۱ دریافت کرده اند . این ویزا با توجه به شرایط و مقطع تحصیلی فرد متقاضی از ۲ تا ۴ سال اعتبار خواد داشت .

شرایط دریافت ویزای اقامت موقت فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا :

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۰ سال باشد .
  • متقاضی حداقل به مدت ۲ سال در استرالیا تحصیل کرده باشد .
  • این ویزا در فاصله ی کمتر از ۶ ماه بعد از فارغ التحصیلی باید اقدام شود .
  • متقاضی باید مدرکی دال بر داشتن سطح زبان لازم را ارائه دهد .
  • از نظر سلامت و شخصیت واجد شرایط باشد .
  • دارای بیمه درمانی معتبر در استرالیا باشید .
  • متقاضی هنگام درخواست ویزا باید در خاک استرالیا حضور داشته باشد .