دفتر استرالیا

۰۰۶۱۷۳۲۱۸۱۲۴۵

دفتر ایران

۰۰۹۸۲۱۸۸۸۸۶۳۴۴

Instagram

Telegram

پنل موکلین

منو

ویزای حمایت کارفرما در مناطق کم‌جمعیت استرالیا ساب‌کلاس 187

ویزای حمایت کارفرما در مناطق کم‌جمعیت استرالیا به صورت دائم ساب‌کلاس 187 ( RSMS : The Regional Sponsored Migration Scheme)، ویزای اقامت دائمی است که در مناطق مشخصی از استرالیا توسط حمایت کارفرما و پیشنهاد شغلی او در آن مناطق درخواست می شود . برای اخذ ویزای ۱۸۷ سه مرحله اصلی وجود دارد ؛

۱- مدرک RCB (tThe Regional Certifying Body) :

تاییدیه سازمان مربوطه جهت لزوم و ضرورت موقعیت اعلام شده لازم است .

۲- اداره مهاجرت استرالیا موقعیت و وضعیت شغل و کارفرما را بررسی می کند .

۳- فرد متقاضی باید دارای مدرک مبتنی بر داشتن مهارت کافی زبان باشد و سن فرد باید زیر ۵۰ سال باشد . همچنین داشتن مهارت و صلاحیت برای شغل اعلام شده الزامی است .

از ماه مارچ ۲۰۱۸  برای افرادی که خواهان اخذ ویزای تخصص و مهارت استرالیا از طریق اسپانسر شدن توسط کارفرما هستند ، تغییراتی صورت گرفته است.

  • تعدادی از مشاغل به لیست مشاغل مورد نیاز توسط اضافه شده است .
  • کارفرمایان موظف به پرداخت حقوق بازنشستگی براساس نرخ موجود در استرالیا می باشند .
  • برای افرادی که دارای ویزای ۴۵۷ و خواستار درخواست برای ویزای ۱۸۷ و ۱۸۶ هستند ، ، دوره واجد شرایط بودنشان برای تبدیل شدن به اقامت و شهروند دائم شدن از ۲ تا ۳ سال تمدید خواهد شد .
  • حداقل تجربه سه سال کار مربوط به شغل و مهارت درخواسته شده داشته باشند .
  • افراد در زمان درخواست ویزا باید زیر ۴۵ سال باشند .
  • بعضی از افراد برای مشاغل مشخص شده باید دوره های کارآموزی درخواست شده را دیده باشند .

در واقع از سه طریق می توان برای ویزای ۱۸۷ اقدام کرد :

۱- تغییر اقامت موقت (TRT : Temporary Resident Transition )

این ویزا شامل افرادی می شود که ؛ که دارای ویزای ۴۵۷ استرالیا هستند و حداقل ۲ سال در شغلی که کارفرما اسپانسر آن شده است مشغول به کار بوده اند .

۲- ورود مستقیم (Direct Entry)

افرادی که دارای ویزای ۴۵۷ هستند ولی تجربه دوسال کار با یک کارفرمای یکسان را ندارند ، یا افرادی که دارای ویزاهایی از قبیل ویزای کار و تعطیلات و یا ویزای دانشجویی هستند ممکن است واجد شرایط درخواست ویزای استرالیا از این طریق باشند . افراد متقاضی نیاز به ارزیابی مهارت برای شغل های ارائه شده دارند. همچنین داشتن سه سال تجربه کار تمام وقت حرفه ای در حرفه اشان الزامی می باشد .

۳- از طریق توافق کاری میان کارفرمایان خاص

در زیر به مناطق اعلام شده توسط اداره مهاجرت استرالیا جهت اخذ ویزای ۱۸۷ اشاره می کنیم‌ :

  • تمامی مناطق غرب استرالیا به جز شهر پرث
  • تمامی مناطق جنوبی استرالیا
  • تمام ایالت تاسمانیا
  • تمام ایالت ACT ( Australian Capital Territory )
  • تمام ایالت NT ( Northern Territory)
  • شهرهای ایالت NSW (New South Wales) به استثنا ی شهرهای سیدنی ، نیوکاسل و ولونگونگ
  • تمام ایالت ویکتوریا (VIC) به غیر از شهر ملبورن
  • تمامی مناطق ایلت کوئیزلند (QLD) به جز شهرهای بریزبین و گلدکست