دفتر استرالیا

۰۰۶۱۷۳۲۱۸۱۲۴۵

دفتر ایران

۰۰۹۸۲۱۸۸۸۸۶۳۴۴

Instagram

Telegram

پنل موکلین

منو

ویزای تحصیلی استرالیا

تحصیل در استرالیا یک راه عالی برای تجربه زندگی منحصر به فرد و کسب مهارت های در استرالیا است . استرالیا دارای معتبرترین دانشگاه های دنیا ، بهترین کالج های حرفه و فن و آموزش زبان انگلیسی است.  اداره مهاجرت استرالیا ۷ نوع ویزای دانشجویی و آموزشی را معرفی کرده است . انواع ویزاهای دانشجویی به شرح زیر است :

  • ویزای مستقل دوره آموزش فشرده زبان انگلیسی برای دانشجویان خارجی و بین المللی
  • ویزای مدرسه
  • ویزای آموزش حرفه و فن
  • ویزای تحصیلات تکمیلی
  • ویزای تحقیق در سطح کارشناسی ارشد
  • ویزای تحصیلی بدون اخذ مدرک
  • ویزای آژانس توسعه بین المللی استرالیا (AusAID) و یا ویزای دپارتمان دفاع استرالیا

اداره مهاجرت استرالیا شروطی را برای متقاضیان ویزای دانشجویی در نظر گرفته است :

  • برای ورود به دوره های کارشناسی در دانشگاه های استرالیا شما حتما باید مدرک پیش دانشگاهی و یا پایان تحصیلات ۱۲ ساله خود را داشته باشید. البته باید در نظر داشته باشید امکان درخواست گذراندن واحدهای پیش نیاز توسط دانشگاه وجود دارد .
  • برای دریافت پذیرش برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا هم شما داشتن حداقل مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد الزامی است.  لازم به ذکر است دانشگاه ممکن است از فرد متقاضی سابقه کاری یا سوابق تحقیقاتی و مقالات بین المللی درخواست کند.
  • یکی دیگر از شرایط مهم اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا داشتن و‌ کسب کردن نمره زبان انگلیسی درخواست شده توسط مراکز تحصیلی و آموزشی می باشد .

دریافت ویزای تحصیلی استرالیا دارای مزایایی متعددی هست :

– فرد متقاضی با داشتن ویزای تحصیلی استرالیا می توانید.

– به دفعات نامحدود از استرالیا خارج و مجدداً وارد شود.

– می تواند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال را همراه خود به استرالیا ببرد .

–  اجازه بیست ساعت کار در هفته را دارد.

– همسر فرد متقاضی اجازه کار تمام وقت را دریافت می نماید.

– فرد متقاضی پس از پایان تحصیلات اجازه اقامت محدود در استرالیا را دریافت خواهد کرد تا در این مدت از طریق پیدا کردن کار و یا اقدام برای مهاجرت، امکان زندگی در این کشور را برای خود و خانواده اش فراهم کند .

مراحل و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی به شرح زیر است :

  1. انتخاب رشته مورد نظر و دریافت پذیرش از دانشگاه
  2. دریافت سطح زبان مورد نیاز بر اساس دانشگاه و مقطع تحصیلی در آزمون های معتبر زبان انگلیسی
  3. دریافت نامه پذیرش و گواهی ECO
  4. دارا بود شرایط دریافت ویزای تحصیلی
  5. ارائه مدارک جهت تمکن مالی
ارزیابی رایگان